Friday, June 4, 2010

Bodoh Punya Penyangak! Bini Orang Pun Nak Rogol ke? Bodoh!!

Assalamualaikum wbt :)

Haihhh sejak dua menjak nie asyik nak cerita pasal benda serius je kan. Memang kena serius. Macam-macam benda dah jadi sekarang nie. Semua kena amik port. Tabiat orang-orang kita nie cakap je lebih. Kalau cakap pasal sesatu benda punya la berapi-api, semangat tak pudar lah katanya kan. Cakap pasal rakyat Palestin la, cakap pasal rakyat Malaysia yang kena bedil la semua berapi-api. Cakap je tak guna bangg, buktikanlah. Apa yang kita boleh buat, solat hajat ke apa. Nie tak, kalau masjid buat solat hajat bukan tau nak pegi, dok melangok gak kat kedai kopi. Adesss... Alaa I pun dua kali lima heee. So marilah kawan kita jadi serius sikit. Dunia dah jadi porak peranda!

Nie pulak lagi satu benda, sekarang nie kalau pegi mana-mana ada je pak polisi. Celah sana polis, celah sini polis. Banyak benau kes-kes jenayah nie. Ish-ish-ish apa nak jadi dengan Malaysia nih. Kalau jalan kat bandar Muar tu memang kompem lah polis merata-rata. Nie dekat jalan sempit yg short cut ala-ala muat satu kereta je pun dah ada polis buat road block. Nie tak lain tak bukan dah aim penyangak lah nie. Aishh!

Haritu balik kampung, pun ada road block. Siap ada abang polis pegi nyorok balik tiang dekat simpang traffic light. Huhu kelakar pun ada. Kitorang yang kat simpang belah sini nampak lah si abang polis tuh. Tapi yang di balik sebelah sana memang tak nampak polis. Road block tu pulak beberapa meter je dari simpang tuh. So sesape yang nak lari patah balik tuh memang kompemmm tak sempat! Fadanmuka!! Tapi memang kelakar. Sementara dok tunggu traffic light tukar hijau tu kitorg dok perhati gelagat orang ngehngehngeh! Ada pakcik lori yang kelamkelibut pakai belt la, ada yang kelam kabut cari lesen lah (I lah tu hakhak!). Yang paling kelakar ada budak tu naik motor dua orang, yang tengah bawak tu takde lesen kot. Then belok-belok simpang tuh tetiba ada road block, kelam kabut tukar yang belakang pulak bawak. Tapi dia tak perasan yang abang polis dok belakang tiang tu dok perhati dia. Hakhak kelakar. Tu lah berani kerana benar.

Ok-ok! berbalik pulak kepada tajuk entry nih kan. Dah lama tak baca paper online tadi pagi. Saje je bukak. Then terbaca pulak pasal kisah nie! Tajuk Rogol depan suami, anak. Haihh bini orang pun kau nak sapu ke?!. Nak rompak tu rompak jelah! Bodohhhhhsss betul penyangak nie. Dah la datang negara orang, tak reti bersyukur orang dah bagi kau peluang dok sini suruh cari rezeki halal. Dah tu ko pegi menyangakk pulak bangang bodoh takde otak biol gilaaa tolol!! Pegi kojol lah kau!! Dah lah merompak, kau pegi rogol pulak bini orang tu. Hisshhh mana pegi perikemanusiaan kau haaaa. Cuba kau bayangkan kalau bini kau kena macam tu. Apa kau nak buat?!! Aku rasa kau pun buat tak tau jelahhh! Dah perangai kau pun macam iblis takkan kau nak kisah bini kau kena rogol.

Lepas tu boleh pulak buat aksi rogol tu macam pertunjukkan hebat kau. Eh memang bodohhh la sengal!! Kau pegi tunjuk aksi panas kau tuh dekat laki dia. Lagi malang kau tunjuk dekat anak dia. Eeeee aku memang geram gila lahhh! Bodoh! Bodoh! Bodoh!!!!!!!!!!!! Nasib baiklah jugak dia tak rogol anak tu uhuksss kalau tak lagi malang laa! Kau ingat tu circus ke, kalau kau nak pegi masuk zoo lahhh! Boleh tunjuk aksi kau telanjang ke bogel ke, ko nak tunjuk barang kau ke tu kau punya pasal. Konon-konon kau sedap ah sedangkan orang lain derita! Heyyy hotak letak kat bontot ke hape!! Tapi kalau kau buat show kat zoo pun haramsss takkan ada orang tengok! Yang nak tengok tu pun kompem bodoh jugakk!

Uwaaaa sedihnya.. Boleh tak korang imagine cemane la nasib family tu pasni. Trauma! Uwaaaaa I pun tak boleh imagine dah! Uhuksss kesian diorang. Sebab penyangak nie lahh dunia nie makin hancur! Berambussss lah kau dari sini! Jangan kau menyusahkan orang.  Kau nak buat porak peranda balik lah negara kau. Takut! Takut! Takut sangat dengan situasi sekarang nih. Macam-macam boleh jadi.



Ya Allah ya tuhanku kau peliharalah kesihatan dan keselamatan ibu bapaku, aku, adik-adikku, kaum keluargaku, rakan-rakanku dan seluruh umat Islam di dunia nie ya Allah.... Semoga kami semua dijauhi dengan segala mala petaka. Dan tabahkan lah hati kami menerima segala dugaanmu Ya Allah... Amin~

Takut (T_T)

6 loves:

rammyd said...

memang sangat tak de otak a pendatang haram tu. giler !@#$%^&!!!!


bulan dah ada 6? biar betul aku macam tak caye je

Anne Boleyn said...

Ya ALlah kejam giler!!

patutnye sume orang Indon kat Malaysia ni kena halau tau tak. dtg negara orang buat taik.

hah~ geram..

p/s: hey..jom komen pasal MANTERA kat belog Hana..Klu bley nak collect komen banyak2 pasal tu. :)

Miss Ekin said...

rammyd-uhuksss tawuu tape. bodohh!

hana-memang. haramkan je masuk sini. bongokss takde otak wuwuu..

Anonymous said...

Wow this is a great resource.. I’m enjoying it.. good article

beautiful_rose said...

makin maju negara makin berleluasa jenayah.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

Blog Template by YummyLolly.com